Hirdetés

Közel lehet a Mafia 4 bejelentése

|

Heteken belül sort keríthet a formális leleplezésre a Take-Two Interactive egy megbízható szivárogtató szerint.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Mafia 3-at, valamint az eredeti Mafia remake-jét, a Mafia: Definitive Editiont is jegyző Hangar 13 egy ideje már serényen munkálkodik a széria következő felvonásán, amelyre csak megszokásból hivatkozunk Mafia 4-ként, mivel korábbi szivárgások alapján sejthető, hogy előzmény lesz, amely saját fejlesztésű motor helyett Unreal Engine 5-re épül.

Ami a hivatalos információkat illeti, a Take-Two Interactive meglehetősen szűkmarkú volt eddig, ám egy, a múltban már több alkalommal hiteles információkat szállító bennfentes állítása szerint a helyzet hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Kurakasis, aki azzal vált ismertté, hogy idő előtt kiszivárogtatta számos játék, köztük az Indiana Jones and The Great Circle, a Marvel's 1943: Rise of Hydra és a Metro Awakening címét, most a Twitteren/X-en arról írt, hogy a Take-Two Interactive bejelentést készít elő a Mafia franchise kapcsán.

Azt ugyan nem tudja megmondani, hogy a Mafia 4-ről vagy esetleg a Mafia Trilogy next-gen frissítéséről lesz-e szó, de úgy kalkulál, hogy a hivatalos leleplezésre 3-4 héten belül sor kerül. A viszonylag konkrét időintervallumot arra alapozza, hogy annak idején az űrbéli BioShockként aposztrofált Judas trailerről és ennyivel hamarabb szerzett tudomást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)