Hirdetés

Kupolaváros - már Kickstarteren is támogathatod a projektet

|

Elindult a közösségi kalapozás, a magyar fejlesztésű Kupolavárosnak egy hónapja van, hogy összegyűjtsék a szükséges forrásokat.

Hirdetés

Mi is többször írtunk már a magyar Overon Station által fejlesztett VR játékról, a Kupolavárosról, ami Nemere István regénye alapján készül, és három fiatal történetét dolgozza fel, ahogy a Marson próbálnak túlélni.

A csapat úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy nagyobb közösségnek is memutassák magukat, ezért a játék bekerült a Steam GreenLight programjába, és megkezdődött a Kickstarteres gyűjtés is.

A csapatnak 80.000 fontra, vagyis durván 31 millió forintra lenne szüksége ahhoz, hogy ez az ambiciózus VR projekt megszülethessen. Egy teljes hónapjuk van, remélhetőleg sikerül majd meggyőzni a rajongókat és összejön a játék. Mi drukkolunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)