Hirdetés

Látványos trailert villantott a Delta Force reboot

|

A Delta Force: Hawk Ops a Battlefield 2042-höz hasonlóan egy futurisztikus világba repít minket.

Hirdetés

Még 2016-ban számoltunk be róla, hogy a THQ Nordic megvette számos klasszikus jogait, többek között a NovaLogic által fejlesztett Delta Force szériát, amely 2005-ben jelentkezett utoljára új résszel a Delta Force Extreme 2 képében. Egészen 2023-ig kellett várnunk rá, hogy a THQ Nordic leleplezze az első saját projektjét, a TiMi Studios által fejlesztett Delta Force: Hawk Opsot

A csapat olyan címeken dolgozott korábban, mint a Pokémon Unite és a Call of Duty Mobile, szóval nem tapasztalatlanok, és utóbbit elnézve a lövöldékről is van némi ismeretük, amire azért is lesz szükség, mivel a Delta Force: Hawk Ops a PC, valamint a konzolok mellett mobilokra is készül. 

Hirdetés

Felbukkant a neten egy CG trailer, amely a játék hangulatából, szellemiségéből ad ízelítőt. 2035-ben járunk, egy háború sújtotta, futurisztikus világban, ahol exkoskeletonokkal, fejlett kütyükkel és komoly taktikai felszereléssel felvértezett katonák harcolnak. Az összecsapások pörgősnek és brutálisnak tűnnek, de mivel ez nem gameplay trailer, így messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle. Az viszont lejön, hogy hasonlít a Battlefield 2042-höz. Nézzétek meg ti is:

A Delta Force: Hawk Ops egy free-to-play multiplayer FPS lesz, és bár még nem lehet tudni, mikor rajtol el, már lehet előregisztrálni rá a hivatalos honlapon keresztül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)