Hirdetés

Legends of Norrath különálló kliens

|

Aki szereti a gyüjtögetős kártyajátékokat és az EverQuest világát, az most nagyon örülni fog...

Hirdetés

A Sony Online Entertainment ingyenesen elérhetővé tette digitális online gyüjtögetős kártyajátékának, a Legends of Norrathnak különálló (stand-alone) kliensét, amellyel gyakorolni is lehet - a játékkal az Everquest illetve az Everquest II kliensének segítségével is lehet játszani. A sorozat első része, az Oathbond 375 kártyát tartalmaz, amelyet 55 kártyás digitális kezdőcsomagok és 15 kártyás digitális boosterek (kiegészítők) segítségével gyűjthetünk össze. A sztori szerint vagy a Rend, vagy a Káosz oldalán harcolhatunk, miután kiszabadulunk börtönünkből az Igazság létsíkján. Természetesen a PvP módok (amikor egy másik játékos ellen játszunk) mellett a Legends of Norrath rendelkezik mesterséges intelligenciával, így "szingli-módban" is játszható, ahol a választott oldalunknak megfelelő kampányt kell végigvinni. A megnyert kampányok illetve csaták jutalmai között az EQ-ban illetve az EQ II-ben is felhasználható "lootok" is szerepelnek, például kölünféle hátasok, potionök, ruhák stb. A digitális starter pack ára 10 dollár, míg egy booster ára 3 dollár. Most a játékot bárki kipróbálhatja egy ingyenes starter packkal. Aki ezt máris megtenné, ide kattanjon

 

 

lonkep.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)