Hirdetés

LEGO Dimensions - végre meglett a Portal easter egg

|

Már egy év eltelt a LEGO Dimensions Portal-os pályájának megjelenése óta, és habár egy kis rásegítéssel, de a rajongók most végre megtalálták a játék egyik rejtett karakterét.

Hirdetés

A játék egyik fejlesztője, Mark Warburton tweetjével kavarta fel az állóvizet a LEGO Dimensions Portal Expansion háza táján, arra utalt ugyanis, hogy még mindig akad olyan dolog, amit a rajongók nem fedeztek fel:

Természetesen a játékos közösség ezt nem hagyhatta annyiban, némi keresgélés, találgatás és egy kis - a fejlesztőktől érkező - segítség után a lehetséges easter egg személyek listája egy főre szűkült, nem más található meg a játékban mint Doug Rattmann, aki ugyan nem tűnt fel a Portal játékokban, a lore-t ismerőek számára ismerősen csenghet a neve, a tudós ugyanis egyike azon kevés embereknek, akik túlélték GLaDOS Aperture Science elleni támadását.

A Rat Man néven is emlegetett fickó a 2-es, 6-os, 7-es, és 9-es Test Chamberökben  található meg, igaz nem tudunk semmilyen módon interakcióba lépni vele, mert amint közelebbről megnéznénk, elrohan. A fent mellékelt, Disney Dan által készített videóban pontos leírást kaphattok arról, hogy hogyan találhatjátok meg Doug Rattmann-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)