Hirdetés

Most a LEGO The Lord of the Rings ingyenes, de ismét ajánlott sietni

|

A LEGO The Hobbit után most a Gyűrűk Ura LEGO játékot is behúzhatjuk PC-re.

Hirdetés

Továbbra is tart a Warner Bros. leárazás a Humble Bundle oldalán, és hogy erre felhívja a figyelmet, a bolt egy újabb játékot tett ingyenessé.

Hirdetés

Mától december 22-én este 7 óráig, vagy amíg a készlet tart, be lehet húzni a LEGO The Lord of the Rings játékot PC-re. Ugyanaz a feladat, mint a LEGO The Hobbit esetében egy héttel ezelőtt: nyissátok meg ezt az oldalt, kattintsatok a Get the Game gombra, aztán Get It Now, jelentkezzetek be vagy regisztráljatok, ismét Get it Now, küzdjétek át magatokat a ReCaptchán, mert mind bűnösök vagyunk és így kell vezekelnünk, majd pár kattintás után tiétek is a Steam kód. Váltsátok be hamar, mert december 27-én lejár, és utána már nem lesz használható.

Ha már ennyire pörög a Gyűrűk Ura, eljutunk a Shadow of Warig vajon? Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)