Hirdetés

Leleplezte a Blizzard az Overwatch 2 következő hősét, és volt még pár meglepetése a rajongóknak

|

Minden jel szerint komolyan dolgozik azon a csapat, hogy megtartsa az Overwatch 2 játékosait, és újabbakat vegyen rá a free-to-play lövölde kipróbálására.

Hirdetés

Elég hektikusan alakult a Blizzard tradicionális éves rendezvényének a sorsa az elmúlt években. Volt, hogy teljesen elmaradt a koronavírus-járvány miatt, máskor digitális formátumban tartották meg. Most azonban újra közönség előtt jelenthették be a nemrég a Microsoft birtokába került vállalat kulcsfejlesztői, hogy mivel készültek a rajongóknak.

A sort némileg meglepő módon az Overwatch 2 nyitotta, s bár a Blizzard hero shootere nem minden tekintetben váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azért így is akadnak jó páran, akik kíváncsian várták annak a legújabb bizonyítékát, hogy a csapat belátható időn belül biztosan nem engedi el a játék kezét.

Hirdetés

A jelek szerint nincs mitől tartaniuk a rajongóknak, mivel az új hős bemutatkozása csak a kezdet volt. Mauga azoknak a játékosoknak lehet a kedvence, akik tank karaktereket szeretnek irányítani. A tetovált kétajtós szekrény mindkét gépágyúja más típusú sebzést okoz, és ha az eléri a kritikus szintet, akkor ideiglenesen plusz életerőt kap. Emellett nagy lendületet véve le tudja tarolni az ellenséget, a társait gyógyító aurát hozhat létre maga körül, az ultijával pedig lényegében csapdába ejtheti a másik csapat tagjait, összezárva őket saját magával anélkül hogy kívülről bárki beavatkozhatna. A nyitóműsor után már játszhatunk is vele.

Jövőre egyébként még három további hőst kapunk, de a Blizzard azt is elárulta, hogy Clash néven érkezik egy új pvp játékmód, amivel visszahozzák az egyik közönségkedvenc térképet. Szó esett a 2024-es szezonokról is, amelyek olyan témák körül forognak majd, mint az eldritch horror, az egyiptomi mitológia, a boszorkányok, valamint egy tüköruniverzum, amelyben a hősök gonoszak.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)