Hirdetés

Little Nightmares - új főszereplőt hoznak a DLC-k

|

Aki még jobban szeretné megismerni a Little Nightmares világát, a Secrets of The Maw nevű epizódikus kiegészítővel új helyszínekre vetődhet.

Hirdetés

A Little Nightmares az idei év egyik legjobb kis költségvetésű játéka, ami úgy tűnik, valahogy mégsem kapta meg a megérdemelt figyelmet. Ha nem próbáltátok még, tényleg érdemes.

Mindenesetre annyi rajongót szerzett, hogy megérje DLC-ket készíteni hozzá. A Secrets of the Maw Expansion Pass mindössze 3090 forintba kerül PS4-en (PC-re és Xbox One-ra várhatóan órákon belül elérhető lesz, hasonló áron), és három új területre visz el minket. Nem Six, hanem egy Runaway Kid (szökött gyermek) nevű új karakter szerepében játszhatunk, aki szintén a Mawból szeretne megszökni, Sixszel párhuzamosan. Pontosan nem tudni, hány DLC érkezik és mikor.

Játszottatok az alapjátékkal? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)