Hirdetés

Ma ráérsz levelet írni? Bekerülhetsz a GameStar magazinba!

|

Van ez a szegény, szerencsétlen Aréna rovatos szerkesztő, akinek az lenne a legszebb húsvéti ajándék, ha írnál neki. Tégy csodát!

Hirdetés

Ahogy a korábbi hónapokban, úgy most is a GameStar közösség felé fordulok, hogy ünnepi pátoszban kérjem segítségeteket. Szeretnék minél több levelet, kommentet, XXX rovatba való "felháborító" képet, vagyis közösségi kontentet vinni a magazinba, így nem kertelek: kelletek.

Írjatok az arena@gamestar.hu címre, vagy hagyjatok itt kommentet, meséljetek a kedvenc játékról, a PlayIT-re szánt tervekről, a tavaszi szünetről, a fák kérgéről, a felhők fodrairól, a lényeg az, hogy minél többen színesítsétek az Aréna rovatot. Szeretném így érezni magam szerkesztés után...

Holnap (április 7.) délig várom a leveleket, kommenteket, kérdezzetek, írjatok, hagyjatok nyomot papíron is. 

Hála és köszönet:

HP

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)