Hirdetés

Más platformokra is megjelenhet a Ubisoft Netflix-exkluzív játéka

|

Úgy tűnik, a Valiant Hearts: Coming Home hamarosan kilép ketrecéből.

Hirdetés

Volt a Ubisoftnak egy egész különleges időszaka, amikor olyan, kisebb lélegzetvételű játékoknak is teret adott, mint a Child of Light vagy a Valiant Hearts: The Great War. Most, a kiváló Prince of Persia: The Lost Crown megjelenése után lehet, hogy a jövőben sem csak nyílt világú akciójátékokat fogunk kapni a kiadótól, de ez majd elválik, miután kipörgött az a rengeteg Assassin's Creed, ami jelenleg készül.

2023 februárjában a Netflixszel együttműködésben született meg a Valiant Hearts: Coming Home, a 2014-es The Great War folytatása, ám ezt a streaming szolgáltató saját játékkínálatának bővítésére akarta használni, így kizárólag az előfizetők játszhatják, ők is csak mobilokon. Hamarosan azonban véget érhet az exkluzivitás.

Hirdetés

A brazil korhatárbesorolásért felelős szervezet honlapján felbukkant a játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és switches verziójának adatlapja, ami egyértelműen jelzi, hogy hamarosan konzolokra is eljöhet, és biztosak vagyunk benne, hogy a PC sem fog kimaradni. Ha az exkluzivitás egy évre szólt, feltehetően már csak néhány hetet kell várnunk.

A három játékra szóló megállapodás eredménye a Coming Home mellett a Mighty Quest Rogue Palace is, illetve jön majd egy Assassin's Creed is valamikor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)