Hirdetés

Mass Effect - magas felbontású textúracsomag szépíti meg a klasszikus részeket

|

A Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 a moddereknek köszönhetően jelentősen megszépült. Akár egy újrajátszást is megér a látvány.

Hirdetés

CreeperLava ugyan nem egyedül, de több modder társa segítségével összerakott két textúra csomagot, melyek szemkápráztatóan helyrerántják a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 kicsit rozsdás látványvilágát. A modok összesen 3400 textúrát javítanak fel.

Hirdetés

Név szerint Smarteck, CDAMJC, JeanLuc761, commositore, MaryseDynasty, Ellise, ELE08, AlvaroMe, DeadMeat_357, sulezraz és ThinkBlueN7 dolgoztak azon, hogy kicsinosítsák a legendás epizódokat úgy, hogy olyan közel maradjanak az eredeti stílushoz, amennyire csak lehet. A videóból látható, hogy ez nagyrészt sikerült is, elismerés illeti a munkájukat:

A Mass Effect 2 4k textúracsomagjának letöltéséhez erre tessék, a Mass Effect 3-hoz tartozó csomagot és a telepítéshez szükséges leírást pedig itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)