Hirdetés

Max Payne 3: kérdések és válaszok

|

A játékosok a május 18-án érkező játékkal kapcsolatban kérdések ezreivel bombázzák a Rockstar-t, akik megpróbálnak válaszolni a legfontosabbakra.

Hirdetés

“Neeeeeeeem! Miért késik a játék??????”
Megértjük, hogy a néhány hónapos késés rosszul esik, de reményeink szerint megértitek, hogy a legjobb minőséghez szükség van erre a kis csúszásra. Higgyétek el, a késés egy epikus, végletekig kidolgozott játékot eredményez. Köszönjük a megértést és a türelmet.
 
“Május 18. az ausztrál megjelenésre is vonatkozik?”
Igen, az ausztrál kiadásra is vonatkozik Xbox 360-on és PS3-on.
 
“Hé Rockstar, mikor fogjátok bemutatni a végső borítótervet?”
Az elkövetkezendő hetek valamelyikében. Figyeljétek!
 
"Miért késik a PC-s verzió két hetet?"
Szeretnénk a konzolos megjelenéssel együtt kiadni, de ez nem megvalósítható. A PC-sek bízhatnak benne, hogy megéri kivárniuk ezt a kis időt, míg hozzájuk is megérkezik a Max Payne 3.
 
 
"Láthatjuk majd in-game képeken azokat az embereket, akiket kiválasztottatok, hogy az arcuk bekerüljön a játékba?"
Természetesen, ahogyan megmondtuk, mindannyian bekerültek a játékba. Mi magunk is kíváncsiak vagyunk erre, és amint lehet, megmutatjuk.
 
"Mi az oka annak, hogy Európához képest a tengerentúlon 3 nappal korábban jelenik meg a játék?"
Ez azért van, mert a két területen eltérőek a megjelenési szokások. Az USA-ban a játékok, zenék, DVD-k kedden, míg Európában pénteken jelennek meg. a GTA 4 esetében megpróbáltuk mindenütt egyszerre megjelentetni, de komoly problémákba ütköztünk. Egyébként pedig emlékszünk még azokra az időkre, amikor hónapok teltek el a két megjelenés között, és ennek tükrében nem olyan sok az a három nap.
 
 
"Szeretnék egy kicsit többet tudni a tüzelési rendszerről. A Max Payne 3 ugyanolyan szabad célzást fog használni, mint az első PC-s rész?"
Igen, a Max Payne sorozat alapvetően is precíz, de rugalmas célzási mechanizmusra épül, és komoly energiákat fektettünk Max ezekbe, a fegyverek kiegyensúlyozásával együtt. Nem csak ugyanazt szeretnénk hozni, ami az első részben volt, hanem azt kívánjuk, hogy a modern TPS-ek és FPS-ek követelményeinek is megfeleljen, mind PC-n, mind konzolokon. Az is megtalálja a számításait, aki a szabad célzási rendszereket kedveli, de az is, aki bizonyos segítségeket, vagy eltérő nehézségi fokozatokat szeretne igénybe venni.
 
"James McCaffrey-t újra hallhatjuk?"
Igen, nézd csak meg a Max Payne 3 Pop-Up Edition Trailer -t. Az arcát is láthatjátok a játékban.
 
"Nagyon várom már a játékot. Max ruhái változni fognak? Hogyan működik a fegyverrendszer?"
A történet és a helyszínek függvényében fog Max ruházata változni. Fegyverből egyszerre összesen három lehet nála, két kisebb egykezes, és egy nagyobb kétkezes. A fegyver-kerék gyors váltást fog lehetővé tenni ezek között, illetve ezen lehet beállítani azt, hogy mind a két kézben legyen egy csúzli.
 
 
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)