Hirdetés

Medal of Honor: Warfighter - Tungawan Jungle map trailer

|

Isten hozott a dzsungelben, ahol mindig történik valami, és minden felrobban.

Hirdetés

Az itt látható multiplayer footage a Tungawan Jungle térképen készült, mely egy fülöp-szigeteki helyszín, és amint láthatjuk, lesz izgalom bőven. A Frostbite 2 motor által hajtott Medal of Honor: Warfighter a fejlesztők szerint egy agresszív, autentikus játékmenettel rendelkező cím, melyet aktuális események ihlettek. A történet középpontjában egy rendkívül veszélyes robbanóanyag áll (PETN), melynek biztonságba helyezéséről Preacher és pajtásai kell, hogy gondoskodjanak. A globális fenyegetést feldolgozó akció a szokásosnak nevezhető őszi időpontban, október 23-án válik elérhetővé PC-re, Xbox 360-ra, és Playstation 3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)