Hirdetés

Még a legfrissebb játékainak árát is levágta a Ubisoft

|

Néhány héttel a megjelenése után máris jelentős kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a Skull and Bonest.

Hirdetés

Nevethetünk mi tele szájjal Yves Guillemot "AAAA" kijelentésén, de a tény az, hogy az elmúlt pár hónap nem volt borzalmas a Ubisoft számára. A Prince of Persia: The Lost Crown kellemes meglepetés volt, és az Assassin's Creed Mirage is frissítően szórakoztató kalandot kínált.

Sőt, megdöbbentő módon még a Skull and Bones megjelenése is egy kisebb siker volt, mert bár a játék nagyon messze van egy AAAA cím értékétől (bármi is legyen az), legalább megjelent végre, és nem senyved tovább a Ubisoft fejlesztői poklában.

Hirdetés

Most, a tavaszi vásárok kereszttüzében a Ubisoft is akciókat hirdetett. Minden, az imént említett játékának lenyeste az árát, így még a Skull and Bonest is jelentősen kedvezménnyel tudjuk beszerezni. A lenti lista mindegyik darabja figyelmet érdemel.

A Ubisoft tavaszi bulija április 4-ig tart. Addig nézzetek rá az akció teljes felhozatalára, vannak még ott gyöngyszemek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)