Hirdetés

Még egy előzetes hangol minket a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty megjelenésére

|

Megérkezett a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty launch trailer, hogy azok is kedvet kapjanak Night Cityhez, akik eddig még nem.

Hirdetés

Közel három év kellett, de a Cyberpunk 2077 a 2.0-s frissítés után már végre tényleg egy olyan akció-RPG, amilyennek eleve lennie kellett volna. A hibákat kigyomlálták, sokkal jobban működő rendszereket építettek be (olyat is, amit az Edgerunners anime inspirált), szépen összerántották, így ha eddig kimaradt, de mindig is szemeztetek vele, vagy belekezdtetek már, ám régebben csalódtatok, most érdemes egy újabb esélyt adni a játéknak.

Már csak azért is, mert holnap érkezik a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a játék első és egyetlen kiegészítője, ami kifejezetten magas pontszámokat kapott a szakmától.

Hirdetés

Hamarosan mi is elmondjuk, szerintünk milyen lett, de amíg a tesztünk el nem készül (egy kicsit későn érkezett a sajtópéldány, és nem akarjuk elsietni a véleményezést), addig hangolódhatunk együtt a ma kiadott launch trailernek köszönhetően, amit alább magyar felirattal tekinthettek meg.

A Phantom Liberty PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra lesz elérhető, sajnos a PS4-es és az Xbox One-os változat játékosainak már nem jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)