Hirdetés

Még idén megkapjuk a legendás Stronghold felújított változatát

|

A Devolver Digital és a Firefly Studios közös erővel támasztják fel a klasszikus stratégiát.

Hirdetés

A Devolver Digital két éve jelentette be, hogy két másik stúdióval egyetemben felvásárolja a Stronghold szériát gondozó Firefly Studios-t is, amely utoljára 2021-ben jelentkezett a Stronghold: Warlordsszal. Nem volt túl kezdőbarát, viszont a veterán rajongók jót szórakozhattak vele, mivel az újítások többsége a játékmenet javára vált, viszont érdemes lenne bevonzani újoncokat is. 

Eddig nem tudtuk, hogy min dolgozik a fejlesztőcsapat, azonban most végre kiderült: a sorozatot elindító klasszikus részt, a 2001-ben kiadott Strongholdot pofozzák ki, támasztják fel. 

Hirdetés

A Stronghold: Definitive Edition fejlettebb grafikával, továbbfejlesztett játékmenettel, új funkciókkal, minőségibb zenékkel és hasonló újításokkal rendelkezik. A munkálatokból az eredeti csapat néhány tagja is kivette a részét, még a szinkronszínészek közül is visszatértek páran. A Definitive Edition 14 vadonatúj kampányküldetéssel fokozza majd az élményt, emellett pedig olyan tartalmakat is felvonultat, mint a Castle Trail, amely során 10 misszión keresztül kell megtámadnunk vagy elfoglalnunk különböző várakat. Új testreszabási lehetőségekre, valamint online multiplayerre is számíthatunk. Nézzétek meg az első trailert, meglehetősen hangulatos: 

A Stronghold: Definitive Edition várhatóan november 7-én fog megjelenni PC-re (Steamen). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)