Hirdetés

Megérkezett a Prince of Persia: The Lost Crown demója

|

Ha szeretnétek egy kis ízelítőt a Ubisoft akció-platformeréből, akkor itt a lehetőség.

Hirdetés

A Prince of Persia: The Lost Crown a jövő héten fog megjelenni, de a kritikusok már elkezdhették kipakolni róla első tesztjeiket. A mi Pacánk is játszott az újragondolt PoP kalanddal, ami meglepő hirtelenséggel varázsolta el őt is.

Paca egyébként nincs egyedül, mivel a kritikusok jelentős része az év első sikereként könyvelte el a Lost Crown érkezését. Persze nem kell hinnetek az eltartott kisujjú játékszakértőknek: már magatok is belekóstolhattok az új Prince of Persiába.

A Ubisoft kiadta az akció-platformer demóját majdnem minden platformra. Ennek köszönhetően már letölthetitek és kipróbálhatjátok a mókát PC-n, PlayStation és Xbox konzolokon, illetve Nintendo Switchen.

Hirdetés

Az Amazon Luna felhőszolgáltatás marad csak le a demóról, de mindenki más már pörgetheti is Sargon különleges megpróbáltatásait.

A fejlesztők pár gondosan kiválasztott pályát adtak a játékosok kezébe, így a demó nem fogja ellőni a sztori fontosabb pillanatait, de mégis ízelítőt ad az időmanipulálós amulett és a harci eszközök dinamikáját, és persze a megújított játékélményt illetően. A teljes verzió január 18-án érkezik, így lesz időtök a demó alapján eldönteni, hogy kell-e nektek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)