Hirdetés

Mégis csúszni fog a Grand Theft Auto VI, ráadásul nem is keveset?

|

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni az új Grand Theft Auto VI pletykákon.

Hirdetés

Nemrég még arról csicseregtek a madarak a világszőttesen, hogy hamarabb jöhet a Grand Theft Auto VI, mint remélni merjük, arról lehetett hallani, hogy a játék 2025. március 31-ig, vagyis a jövő év első negyedének végéig bizony tényleg meg fog érkezni. Nyilván az efféle pletykákat egyetlen pillanatig sem kell tényként kezelni, már csak azért sem, mert most épp arról lehet hallani, hogy a Grand Theft Auto VI megjelenése egészen 2026-ra csúszhat. 

Kotaku információi szerint ugyanis a felsővezetés attól tart, hogy durván meg fog csúszni a fejlesztés, és a Rockstar nem képes tartani az előre megálmodott ütemtervet, ebből pedig (amennyiben igaz) tényleg logikusan következik az esetleges csúszás is. Most nagyobb fordulatszámra kapcsolnak, és a korábban home office-ban dolgozó munkatársakat is elkezdték visszaparancsolni a stúdió irodájában idén áprilistól kezdve már onnan kell végezniük a feladataikat.

Hirdetés

A fentebb említett 2025 eleji megjelenésnél egyébként a Kotaku forrása sokkal reálisabbnak tartja a jövő év őszét még akkor is, ha a Rockstarnak sikerül elkerülnie a csúszást. A 2026-os érkezés tehát jelenleg még csak egy vészforgatókönyv, és továbbra sem szabad elfeledni, biztosat akkor tudhatunk csak akár arról, hogy áll jelenleg a játék fejlesztésre, akár arról, hogy ténylegesen mikor jelenik majd meg a Grand Theft Auto VI, ha a Rockstar kiad erről egy hivatalos közleményt.

Addig pedig a pletykák maradnak csak pletykák még akkor is, ha korábban megbízhatónak bizonyult forrásoktól származnak. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)