Hirdetés

Megjelent a CS:GO legújabb tartalmi csomagja, az Operation Broken Fang

|

Rengeteg újdonság érkezett azoknak, akik befizetnek az új CS:GO szezonra.

Hirdetés

A Valve lenézett a CS:GO közösségre, és látván az unatkozó arcokat készített nekik egy karácsonyi ajándékot (aminek nagy részéért fizetni kell) az Operation Broken Fang képében. Az új tartalmi csomag hozott egy rakás újdonságot, és egy új játékmódot is, amit egyébként mindenki szabadon kipróbálhat.

Az új móka neve Retake, és három terroristát állít szembe négy CT-vel. Egy meccs 8 körös, a cél pedig, hogy a terroristák bevédjék, a már lehelyezett és visszaszámláló bombát. Akinek megvan az Operation Broken Fang bérlet, azok a Retake mellett a Broken Fang premier játékmódjához is hozzáférhetnek, ahol szavazhatnak a kompetitív térképekre.

Hirdetés

A bérlet egy Operation Stats lapot is megnyit, itt pedig az adott pályákra lebontva, ijesztő részletességgel láthatjuk eredményeinket és statisztikáinkat.

A Broken Fang hozott még hét új térképet, és egy Operation Shop nevű felületet, ahol a heti küldetéseink teljesítésével nyert csillagjainkat válthatjuk be kozmetikai apróságokra. Akit érdekel a frissítés részlete leírása, az megtalál minden apróságot a Broken Fang hivatalos oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)