Hirdetés

Megjelent az Ark: Survival Ascended - pont akkor, amikor egyáltalán nem számítottunk rá

|

Egy új trailer is befutott azok kedvéért, akik még nem tudták eldönteni, hogy kell-e nekik a remake.

Hirdetés

Az Ark: Survival Ascended útja a megjelenésig nem volt egyszerű. Az Unreal Engine 5-ben készült remake eredetileg augusztusban érkezett volna, de aztán eltolták októberre. A napokban az Xbox műsora alatt kiderült az új megjelenési dátum, sőt, konkrétan meg is jelent a játék.

Azóta a rajongók már pörgethetik is a PC-s, korai hozzáférésű verziót. A konzolos tábor megint hoppon maradt: ők majd valamikor novemberben kapják meg az új változatot.

Hirdetés

Az Ark: Survival Ascended kapcsán több botrány is kialakult: nem tetszett különösebben a közösségnek, hogy az új verzió megjelenésével a Wildcard bezárja az eredeti Ark online szervereit, ahogy az sem, hogy a Survival Ascendedet eredetileg össze akarták csomagolni az ARK 2-vel, és 50 dollárért kínálták. A Wildcard szétszedte a csomagot, de a Survival Ascendedet külön is 50-ért akarták eladni. Idővel az árat 45 dollárra mérsékelték, de még mindig csak 5 dolláros különbségről beszélünk.

Később ez annyival lett vállalhatóbb, hogy a Wildcard hozzápakolta a Survival Ascendedhez a Scorched Earth kiegészítőt is, de az még mindig nincs kész PC-n sem, így egyelőre az is csak egy ígéret.

Az egész egy nagy katyvasz, de a lényeg, hogy akit érdekel a játék, az jelenleg 40 euróért megvásárolhatja azt a Steamen és már pörgetheti is. A SteamCharts adatai szerint 50 ezer fölött is járt már az egyszerre játszók száma, ami egyáltalán nem rossz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)