Hirdetés

Megjött a Cities: Skylines 2 első DLC-je, és azonnal kiakasztotta a játékosokat

|

A tél végeztével alapvetően örömmel fogadnánk egy Beach Properties nevű kiegészítőt, de van okunk a csalódottságra.

Hirdetés

A Cities: Skylines 2 indulása nem volt felhőtlen. Ugyan voltak jó ötletei a Colossal Ordernek, ám ezeket beárnyékolták a programhibák és a futtatási nehézségek. A tavalyi év egyik legbajosabb indulását produkálta a fejlesztőcsapat, ami után nem is győztek javításokat ígérgetni.

A közösség verbálisan keresztre is feszítette a Colossal Order munkatársait, de az elmúlt hónapokban javult a helyzet, ahogy érkeztek a javítások. Az első hivatalos DLC most újra felpaprikázta a kedélyeket.

Hirdetés

Megérkezett ugyanis a Beach Properties, a játék első kiegészítő csomagja, ami 10 euróért kínál egy vízparti területet, egy rakat új épületet és négy új fát. A nevével ellentétben a DLC strandokat nem tartalmaz, a rajongótábor kritikusabb tagjai szerint pedig az új modellek többnyire csak nagyon szimpla házak, mindenféle izgalmasabb díszítés nélkül.

A játékosok véleménye nem kifejezetten pozitív: a DLC 562 értékeléséből "Rendkívül negatív" átlag jött ki. A csomag nem tartalmaz új funkciókat, így tényleg csak egy apróságról van szó. Egy ennyire problémás indulás után joggal várt volna többet a közösség.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)