Hirdetés

Megjött az első Dragon Age: Dreadwolf kedvcsináló, ami már a BioWare játékából is mutat részleteket

|

Egyúttal felfedte a stúdió, hogy mikor számíthatunk a Dragon Age széria negyedik részének leleplezésére.

Hirdetés

Nem állíthatjuk, hogy a BioWare kaszát-kapát eldobott volna a negyedik Dragon Age epizód elkészítése kedvéért, elvégre jövőre lesz tíz éve, hogy megjelent a számos médium által az év játékának megválasztott Dragon Age: Inquisition, mely annak idején a GS közönségszavazatát is megnyerte. Bár a kezdetben Joplin kódnéven futó folytatáson már 2015-ben elkezdett dolgozni egy csapat, a fejlesztés jócskán elhúzódott, mert prioritást élvezett a Mass Effect Andromeda és a live service-es Anthem.

A projekt körüli problémákat tetézte, hogy az EA előbb szolgáltatásalapú irányva vitte volna el, majd törölte, hogy később Morrison munkacímen feltámassza. Ekkor még mindig tervben voltak multiplayer komponensek, ám a Star Wars Jedi: Fallen Order sikere láttán a kiadó úgy döntött, hogy legyen csak mégis single-player RPG az időközben Dragon Age: Dreadwolf címre keresztelt folytatás, amely lassan tényleg révbe érni látszik.

Hirdetés

Tegnap, a Dragon Age-nap alkalmából a BioWare közzétett egy rövid kedvcsinálót, hogy vethessünk egy pillantást a játék egyes helyszíneire. A többesszám már csak azért is indokolt, mert míg a Dragon Age Originsben Ferelden háború dúlta királysága, a Dragon Age II-ben Kirkwall városa, a Dragon Age Inquisitionben pedig Orlais egyes részei adtak otthont a cselekménynek, az új epizódban többek között felfedezhetjük a kietlen Anderfelst, ahol Weisshaupt gigászi erődje, a Grey Wardenek főhadiszállás található, de bejárhatjuk az orgyilkosoktól hemzsegő Antivát és az egzotikus Rivaint is.

A Dragon Age: Dreadwolf formális leleplezésére 2024 nyarán kerít sort az Electronic Arts, amiből akár még az is következhet, hogy az év vége előtt megjelenik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)