Hirdetés

Megjött az első NBA 2K23 gameplay, meglepő mennyiségű dislike-ot kapott

|

Az NBA 2K23 gameplay lenyűgözően néz ki, de a közönség sejti, hogy mi vár rá a szebb napokat is megélt pénznyelő eljövetelével.

Hirdetés

Ugyan a YouTube hivatalosan kiszedte a dislike számlálót, aki látni akarja az arányokat, az meg tudja oldani, hála az érintett böngésző kiegészítések fejlesztőinek. Így nézhettük rá mi is az NBA 2K23 trailer eredményeire, és láthattuk a gaming közösség általános undorát a sorozat felé: e hír írásának pillanatában 1900 like mellé 1700 dislike jut, ami persze nem szükségszerűen a látottak értékelése.

Tegyük hozzá, hogy az NBA 2K széria épp komoly gondokkal küzd, pláne PC-n, ahol a 2K lelkiismeret furdalás nélkül hagyja cserben a játékosait. Nyilván nem értékeli ezt a közösség, ez pedig a számokon is meglátszik. Remélhetőleg az eladási számokon is meg fog, akkor talán komolyabb változást is remélhetünk az üzletpolitikát illetően.

Hirdetés

Persze ha csak magát a trailert néznénk, akkor észre sem vennénk, hogy valami baj van. Az anyag pörgős, a meccsek pedig látványos kosarazást és felhőtlen hangulatot ígérnek:

A játékosok mozgása realisztikus, a labda is pont úgy pattog, ahogy kell, és a grafikai részletességnek köszönhetően már cseppenként vizsgálhatjuk meg az izzadság összetételét kedvenc sportolóink homlokán. Ez persze kevés a keményvonalas rajongóknak, akik komolyabb fejlődéseket szeretnének tapasztalni a játékmenet terén, és a mikrotranzakciós modell emberibb arcát is örömmel venné a közösség.

Akárhogy is, az NBA 2K23 a járt úton halad tovább, és már szeptember 9-én megjelenik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)