Hirdetés

Megvan az Alfred Hitchcock klasszikusára építő játék megjelenési dátuma

|

Nem kell nagyon sokat várnunk a rettegés átélésére.

Hirdetés

Alfred Hichcock 1958-as noir thrillerére alapozva készít egy nagyon érdekesnek tűnő kalandjátékot a Pendulo Studios Alfred Hitchcock - Vertigo címmel. A csapat célja, hogy a klasszikust alaprajzként használva felépítsen egy új történetet a megszállottságról, manipulációról és őrületről.

Egy nagyon erős narratív élményt ígérnek a fejlesztők, amire szerencsére nem kell olyan sokat várnunk, mint eredetileg sejtettük.

Hirdetés

A Pendulo bejelentette a hivatalos megjelenési dátumot, ami 2021. december 16., legalábbis ami a PC-s verziót illeti. A PlayStation, Xbox és Nintendo Switch verziókat csak 2022-ben fogják tudni összerakni a srácok, de egyelőre úgy tűnik, hogy legalább egyszerre tervezik kihozni a következő és jelenlegi generációs kiadásokat is.

Ilyen közel a karácsonyi szezonhoz alapvetően nem azt terveznénk, hogy Hitchcock filmeket darálunk, de "sajnos" így kénytelenek leszünk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)