Hirdetés

Hatalmas siker a Metal Gear széria

|

A Konami legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy mennyi példányt sikerült értékesíteniük a Metal Gear franchise-ból összesen.

Hirdetés

Nemrég azt pletykálták, hogy a Konami a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain első évfordulójára új csomagban szeretné kiadni a játékot és a közelmúltban fájdították a szívünket egy újabb pacsinko-géppel is, miközben a széria atyja, Hideo Kojima már a saját akciójátékán dolgozik a saját stúdiója élén. 

Éppen ezért olyan fájó, hogy a kiadó legfrissebb pénzügyi statisztikáiban kiemelte a Metal Gear franchise remek teljesítményét, miszerint 2016. március 31-ig bezárólag 49,2 millió példányt adtak el a játékokból világszerte, tehát a Konami igencsak sokat köszönhet a többször is meghurcolt Kojima mesternek.

Ami a pénzügyi vonatkozást illeti, a 2016 Q1-es időszakban a vállalat 481 millió dolláros bevételt könyvelhetett el, amely 3,5 százalékos csökkenést mutat az előző évekhez képest, a profit 89 millió dollár volt. A digitális eladásokból származó bevételek elérték a 246 millió dollárt, ami 5,6%-os növekedést jelent, az ágazat nyeresége pedig 85 millióra rúg. 

Ti mennyivel járultatok hozzá a közel 50 milliós eladáshoz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)