Hirdetés

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Snake szinkronhangja NEM tér vissza

|

David Hayternél most telt be végleg a pohár a Metal Gear fanok kérdéseitől.

Hirdetés

Úgy tűnik, még mindig sokaknak nehezére esik elhinni, hogy nem David Hayter lesz Snake hangja a Metal Gear Soldi 5: The Phantom Painben. A színész-írót annyian kérdezték meg, hogy nem lesz-e mégis benne valamilyen formában a játékban, hogy egy közepesen ideges tweetben szögezte le "a milliomodik alkalommal", hogy nem lesz benne a Metal Gear ötödik részében.

A rajongók twitter-aktivitása egyébként számomra nehezen érthető, ugyanis nem egy kispályás szinkronhangot találtak Hayter helyére. Bár megtörték a sorozat hagyományát, némi hype és titkolózás után Kiefer Sutherland szereplését jelentették be a Konamisok.

Mindenesetre a szájbarágós és kissé ideges hangvételű tweettel Hayter lezártnak tekinti az ügyet. Az erre érkezett válaszok alapján a rajongók vagy viccelnek, vagy még mindig nagyon ragaszkodnak a korábbi részekben megszokott orgánumhoz..

Ti várjátok már a Phantom Paint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)