Hirdetés

Mi lesz a Starfielddel a megjelenése után?

|

Mindenki kedvenc Todd Howardja válaszolta meg a Starfield rajongóinak egyik égető kérdését.

Hirdetés

A Starfield egy hatalmas galaxist tár majd elénk, de nem elég nagyot ahhoz, hogy ne lehessen később tovább bővíteni. A Bethesda megerősítette, hogy a játék 2023-as megjelenése után a fejlesztők több DLC-t is ki szeretnének adni.

Ez valószínűleg senkit nem ért meglepetésként, aki követte a kiadó játékainak pályáit. Az összes nagyobb projektjük kapott kiegészítéseket a megjelenésük után, nem meglepő, hogy ez a Starfieldnél sem lesz másképp.

Hirdetés

A DLC-kről egy az amerikai IGN-nel készített interjúban esett szó, melyben Todd Howard a modokat is megemlítette.

"Látjuk, hogy az emberek nagyon nagyon sokáig szeretik játszani a játékainkat. A Skyrimet is még mindig pörgetik, persze nem megállás nélkül. Újra és újra előveszik, aztán látják, hogy megint van extra tartalom."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


"A Starfieldhez is fogunk új tartalmakat gyártani, és persze ott van a modding közösségünk is. Szerintünk egyébként ez lesz a modderek álma, köszönhetően annak, hogy mi mindent megtehetnek majd a játékkal."

A Starfield megjelenése még odébb van, de jó tudni, hogy a megjelenés napja után sem hagyják majd cserben a sci-fi RPG-k szerelmeseit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)