Hirdetés

Mists of Pandaria - úton az első tartalmi frissítés

|

A World of Warcraft legutóbbi kiegészítője egy hete jelent meg, de a Blizzard már lassan tesztelhetővé teszi az első frissítését.

Hirdetés

Ahogy azt Chris Metzen többször is elmondta, a World of Warcraft: Mists of Pandaria történetében a Pandaren faj csak a jéghegy csúcsa, a lényeg a szövetség és horda közti kibékíthetetlen ellentét lesz. Az első nagy, tartalmi frissítés megerősíteni látszik Chris szavait, az 5.1 ugyanis a rég elveszett területek birtoklásáért folyó harcot helyezi majd előtérbe.

A fenti kijelentés a gyakorlatban azt jelenti, hogy játékosok kapnak egy új daily quest hubot, ami a területekért folyó harcokkal kapcsolatos küldetések köré épül majd. Kapunk még egy arénát Orgrimmar és Stormwind alatt, ahol az Azerothból ismerős szörnyekkel lehet majd megvívni, szólóban. A Pet Battle System is kap kisebb fejlesztéseket, főleg a kezelőszerveket illetően. A frissítést követően a Valort felhasználhatjuk majd fegyvereink és páncélzatunk szintjének fejlesztéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)