Hirdetés

Mit keresnek a Transformers óriásrobotjai a nyílt óceánon?

|

Új és izgalmas tartalmakkal gazdagodik a World of Warships: Legends, még egy crossoverrel is meglepi a rajongókat a Wargaming.

Hirdetés

Hamar felismerte a Wargaming a más márkákkal és franchise-okkal való közösködésben rejlő lehetőséget,  így az évek során olyan cégekkel társult már, mint a Mattel (Hot Wheels), a Bilibili (Azur Lane), vagy épp a Games Workshop (Warhammer 40,000), és a felsorolás még hosszan folytatható. Most pedig a Hasbro van soron a Transformers termékvonallal. Egyébiránt nem ez az első alkalom, hogy az autobotok és álcák konfliktusa átszüremlik az előző és új generációs konzolokon elérhető World of Warships: Legends világába.

Hamarosan a Tier VIII-as République csatahajót és még öt másikat különleges festéssel láthatunk el, amelyeket olyan karakterek inspiráltak, mint Optimus Prime, Megatron, Bumblebee, Hot Rod, Grimlock és Rumble. Ezeket a boltban találjuk a hozzájuk passzoló parancsnokokkal együtt.

Hirdetés

De nem csak cybertroni tartalmakat rejt a nagy őszi frissítés, korai hozzáféréses formában például német csatahajók (Tier IV-től Tier VI-ig) új ága mutatkozik be. Ezekhez a torpedóvetésre képes vízi alkalmatosságok dedikált küldetések tartoznak, és a következő update-tel válnak kutathatóvá, amikor is behajózik a Tier VIII-as Prinz Ruprecht.

Akit jobban érdekel a japán flotta, az öthetes hadjárattal foglalhatja le magát a Bushido kampánnyal, melynek legértékesebb megszerezhető jutalma a Tier VIII-as Musashi. A Yamato 18,1 hüvelykes ágyúkkal felfegyverzett testvérhajóját mindenki megkapja, aki eljut a kampány végéig, amit egyébként úgy terveztek meg, hogy még annak is módjában álljon teljesíteni, aki nem lehet ott már az induláskor.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A frissítés részeként ugyancsak kutathatóvá válnak a Bureau-ban az amerikai Midway és a japán Hakuryū repülőgép hordozók, a három hétig tartó Majestic Days esemény során pedig bezsákolhatunk egy Tier III-as prémium hajót, a brit Agincourt-t.

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy a szóban forgó update magával hozza a 29., a 30. és a 31. szezonját a rangsorolt harcoknak. A játékosok négy a négy elleni, hordozókat kizáró, cross-platform ( azaz a konzolosokat és a mobilosokat egyaránt tárt karokkal váró) ütközetekben eshetnek egymásnak acél, ládák és persze a parancsnoki előrehaladáshoz kötött tárgyak reményében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)