Hirdetés

Miután pár éve óriásit bukott, most feltámadt a Battleborn

|

A Gearbox az Overwatch árnyékában gyorsan elhaló játéka rajongóknak köszönhetően ismét üzemel.

Hirdetés

A Battleborn egy hónappal az Overwatch előtt jelent meg, azon a hétvégén, amikor bárki lehetőséget kapott az OW kipróbálására, így a Blizzard újdonsága egy pillanat alatt elmosta a Gearbox lövöldéjét. Alig egy évvel az indulás után a kiadó ingyenesen játszhatóvá tette, de az sem mentette meg a helyzetet.

A fejlesztők 2019-ben bejelentették, hogy leállítják az FPS támogatását, beszüntették a terjesztését, és 2021-ben teljesen lelőtték annak szervereit. Az elmúlt két évben semmilyen formában sem lehetett játszani a Battlebornnal, ami leginkább azért szomorú, mert egyébként a vállaltan multiplayer orientált címnek azért volt egyjátékos módja is.

Hirdetés

Ezt állította most helyre egy lelkes modder csapat. A Battleborn Reborn projekt fejlesztői lehetővé tették, hogy amennyiben rendelkezel legális példánnyal, úgy kiélvezhesd a játék offline opcióit.

Egyelőre csak a kampányt és az egyszereplős missziókat pörgethetjük, de a Reborn projekt vezetői lendületesen dolgoznak a PvP élmény helyreállításán is. Akit érdekel, az ezen az oldalon megtalálja a szükséges infókat a mod letöltéséhez és telepítéséhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)