Hirdetés

Moons of Madness - a Conan Exiles kiadója karolta fel a sci-fi horrort

|

A Secret World Legends univerzumába helyezett játék megjelenését a Funcom teszi lehetővé.

Hirdetés

A Rock Pocket Games még 2017-ben leplezte le a Moons of Madness névre keresztelt sci-fi játékát, azonban az indie játék nem kavart túl nagy port, pedig egy olyan H.P. Lovecraft által inspirált, belső nézetű pszichológiai horrorról van szó, amely a Mars első kutatóállomására kalauzol el minket. 

Hirdetés

A Conan Exiles és a Mutant Year Zero: Road to Eden kiadója, a Funcom azonban hatalmas potenciált lát a projektben és tesz róla, hogy felkerüljön a radarra: a bejelentése szerint segíteni fog abban, hogy a Moons of Madness PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenhessen, várhatóan Halloween környékén. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen vérfagyasztó pillanatok várnak rátok, mikor átveszitek Shane Newehart technikus felett az irányítást, akkor pillázzatok ide: 

A Rock Pocket Games vezetője, Ivan Moen elmondta, hogy  a Funcom támogatásának köszönhetően a Moons of Madness új magasságokba emelkedett a kezdeti koncepcióhoz képest, mivel lehetőséget kaptak rá, hogy olyan legyen a játék és a történet, amilyet szerettek volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)