Hirdetés

Mortal Kombat 1 és The Crew Motorfest - ezzel játszunk a hétvégén

|

Miután minden ellenfelünkkel felmostuk a padlót, beülünk egy dögös verdába és tövig nyomjuk a gázpedált.

Hirdetés

Kezdenek sűrűsödni a játékmegjelenések, egyre több olyan cím jön, amelyek nem csak szakmai kíváncsiság okán érdekelnek minket, ezért aztán bármennyire nehéz is az elválás, hosszabb-rövidebb időre búcsút intünk aktuális kedvenceinknek, hogy új élményekbe is belekóstoljunk.

HP - A Mortal Kombat 1 sztori módját élvezem ki éppen, de inkább Csirke kollégára bíznám majd, hogy a maga idejében véleményt mondjon nektek a játékról. Én most inkább kussolok, és megyek vért ontani. Ja, és persze ezen a héten is KÖTELEZŐ házi feladatként vésem fel ide, hogy mindenki próbálja ki a The Case of the Golden Idolt, mert csodálatos élmény, már az utolsó DLC-t nyúzzuk, de próbáljuk tantrikusan nyújtani az élményt, mert aztán vége, és vele együtt az egyik legkülönlegesebb játékélményemnek is. 

Paca - Már benne vagyunk a jóban, vár a Starfield, itt a Mortal Kombat 1, de én a The Crew Motorfestben igyekszem elmerülni, hogy elmondhassam nektek, jó-e az, hogy a Ubisoft csinált egy saját Forza Horizont. Az elődök nem hajaztak ennyire az Xbox sorozatára, itt már kicsit néha zavaró is, de még nem vagyok annyira mélyen benne, hogy megmondhassam, mennyire problémás ez.

Hirdetés

Csirke - Már túlvagyok a Mortal Kombat 1 kampányán és pontot tettem az Invasion játékmód végére is, szóval jelenleg az online meccseken próbálok még minél több karaktert kitapasztalni, és csak egy hajszál választ el attól, hogy elkezdjem gépelni a tesztet. Hamarosan érkezik!

Zs - Ahogy ígértem, továbbra is a Starfielddel játszok. E sorok írásakor 30 óra környékén járok, de a fő küldetések közül még csupán három missziót pipáltam ki, így 99%-ban melléksztorikkal kapaszkodtam fel a 19-es szintig. Azt már most látom, hogy az irritáló térképrendszer és az eddig nem túl emlékezetes karakterek miatt nekem sem ez lesz az eddigi kedvenc Bethesda-címem, de ettől még remek játéknak tartom. Update a jövő héten ugyanitt, ugyanekkor.

Szada - Hazudhatnám azt, hogy már nekiálltam a Starfieldnek vagy folytattam a magyar szinkronos God of Wart, de az igazság az, hogy a Baldur's Gate 3 továbbra sem ereszt, szóval bármennyire is unalmas válasz lesz ez az elmúlt hetek után, mégis ezt kell mondanom. De már az Act 2 végén vagyok, szóval látom a fényt az alagút végén.

Hunter - Még a Baldur's Gate 3 második végigjátszását pörgetem, de ha végeztem, akkor egy új RPG-nek fogok nekiugrani. Még nem döntöttem, el hogy az a Divinity: Original Sin, a Pillars of Eternity vagy a Pathfinder: Kingmaker lesz-e, de valamelyik a háromból. Jövő héten majd elmesélem, hogy melyiknél maradtam.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Kivi - Mortal Kombat 1-es zúzások várnak. Amint végigérek a sztorimódon, belevetem magam az Invasionbe, és közben megpróbálok néhány karaktert vállalható szinten begyakorolni. Az első napokban-hetekben inkább még nem merészkedek az online lobbikba, de néhány megszerezhető jutalomért lehet, érdemes lesz majd.

Kaci - A haverokkal év elején rácsúsztunk a Twilight Imperium társasjátékra, de sajnos csak nagyon ritkán tudunk összehozni egy-egy közös játéknapot. Szerencsére (vagy sajnos) rengetegen vannak ezzel így a világban, így aztán létrejött egy hatalmas online közösség, melynek tagjai a Tabletop Simulatorban és a Tabletop Playgroundban virtuálisan játszanak. A hétvégén én is beülök egy ilyen meccsre, aztán meglátjuk, mennyivel jobb vagy rosszabb ez, mint egy asztal köré gyűlni.

Chava - Izgatottan várom a Cyberpunk 2077 2.0-ás frissítését és a nem sokkal később érkező Phantom Liberty kiegészítőt (kicsit sajnálom, hogy nem Idris Elba karakterét irányítjuk benne), addig viszont a Starfieldben kalandozok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)