Hirdetés

Most akkor csúszik a Grand Theft Auto VI vagy sem?

|

Hol azt pletykálják, hogy hamarabb jön, hol azt, hogy csúszni fog. Egy új jelentés megint mást állít a Rockstar következő nagy dobásáról.

Hirdetés

A Rockstar Games mindeddig csupán annyit árult el a GTA 6 megjelenésével kapcsolatban, hogy valamikor 2025-ben számíthatunk rá konzolokon. Az is biztosra mondható az előzményekből kiindulva, hogy a stúdió később PC-re is kiadja a játékot, viszont minden más ezeken kívül pletyka vagy spekuláció. Ezekből pedig bőven akadt a közelmúltban.

Először az a szivárogtató szolgált fülessel, aki az első előzetesről annak megjelenése előtt számos részletet megosztott, JarlOfRivia pedig úgy értesült, hogy a Grand Theft Auto VI előbb jöhet, mint gondoltuk volna, már 2025 elején befuthat. Erre kontrázott rá nem sokkal később a Kotaku, amely azt hallotta, hogy a Rockstar nem képes tartani az előre megálmodott ütemtervet, amiből azt következik, hogy a játék legkorábban jövő ősszel érkezhet meg, de akár 2026-ra is csúszhat

Hirdetés

Így jutottunk el a legfrissebb jelentésig: Mike Straw, az Insider Gaming vezető szerkesztője Twitteren/X-en azt állította, több forrásból is azt hallotta, hogy a Grand Theft Auto VI fejlesztése a legutóbbi pletykákkal ellentétben továbbra is a tervek szerint halad, és azok a híresztelések, melyek szerint a játék megjelenését eltolnák későbbre, nem többek puszta találgatásoknál. 

Persze a Kotaku is megjegyezte korábbi jelentésében, hogy a 2026-os dátum inkább csak egy biztonsági opció arra az esetre, ha a GTA 6 fejlesztésével megcsúsznának, és a kitűzött terv továbbra is 2025 eleje, de Straw információi legalább megerősítik, hogy a stúdió ragaszkodik 2025-höz. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)