Hirdetés

Most akkor ki lesz a GTA VI férfi főszereplőjének hangja?

|

Az új karaktertől egyetlen egy szót hallhattunk csak a trailerben, de már mindenki Troy Bakerre mutogatott.

Hirdetés

Amikor a tavalyi év végén megjelent a Grand Theft Auto VI első trailere, a rajongók azonnal elkezdték levadászni annak potenciális szinkronszínészeit. Az egyik főszereplő, Lucia hangját relatíve könnyű volt belőni, de Jason kiléte a mai napig titok.

Jason, a játék férfi főszereplője egyetlen egy szót mondott ki a trailerben, de a rajongók azonnal elkezdték kielemezni a karakter mögött álló szinkronszínész hangszínét. Némi vizsgálódás után mindenki azt gyanította, hogy Troy Baker, a legendás ipari színész lesz Jason megformálója.

Hirdetés

The Movie Dweebnek adott interjújában Baker viszont látszólag tagadta a dolgot.

"Egyetlen szót mondott! Annyit nyögött ki, hogy 'trust'. Ez bizony egy fontos lecke a feltételezésekről. Az emberek kigondolnak valamit és automatikusan feltételezésekbe bocsátkoznak. Remélem, hogy a srác, akárki is az, megkapja majd a neki járó figyelmet, mert biztos vagyok benne, hogy remek munkát végez majd."

Egy Rockstar címen dolgozni hosszú hónapokig (akár évekig) tarthat, köszönhetően a rengeteg hanganyagnak. Nehéz ilyenkor titokban tartani bármit is, de ezek szerint Jason kiléte még mindig egy jól őrzött rejtély. Vagy egy eddigi ismeretlen tehetségről van szó, vagy Troy csak egy nagyon cseles trükkel szívat mindnyájunkat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)