Hirdetés

Most hét agyeldobós játékra csaphatsz le két mozijegy áráért

|

A Humble Bundle újabb ütős csomagot rakott össze.

Hirdetés

Nem véletlenül hívjuk fel rá a figyelmeteket időről-időre, hogy milyen megérős csomaggal vagy durva akcióval jelentkezik a Humble Store, hiszen folyamatosan ki lehet fogni a honlapon brutális ajánlatokat. És akkor a havi előfizetésről, a Humble Choice-ról nem is tettünk említést, amihez most többek között Life is Strange: True Colors, Scorn és Destroy All Humans 2! Reprobed jár. 

A hír írásának pillanatában még elérhető a bundle-ök közül a Capcom klasszikus verekedős címeit tartalmazó Capcom Cup: Fighters & Arcade Classic Pack, a Destiny rajongókat megcélzó Destiny 2: The Story So Far, valamint a különleges indie-ket felkaroló Exceptional Indie Allies

Mi most egy pár napig még elérhető speciális csomagra, a Mind-Bending Masterpiecesre fókuszálunk, amely kifejezetten olyan videojátékokat tartalmaz, amikhez "out of the box" gondolkodásra van szükség, azaz kreatív problémamegoldást igénylő puzzle-öket vonultatnak fel.

Hirdetés

Nagyjából 3500 forintért cserébe öt ilyen címet zsebelhetünk be: a legismertebb közülük a The Talos Principle, de valószínűleg a misztikus szigeten játszódó The Witness, az útjelzőtáblákkal varázsoló The Pedestrian és a perspektívát alakító Superliminal kapcsán is láttatok már strameket. Az ötödik a Manifold Garden, ahol a gravitációval lehet játszani. Ha hajlandóak vagytok még egy mozijegy árát hozzádobni az előbbi összeghez, akkor körülbelül 5400 forintért további két alkotást kaphattok: a dimenziókkal huncutkodó Patrick's Paraboxot és a titokzatos világban helyet kapott Taijit. 

Mint mindig, úgy most is lehet jótékonykodni a vásárlásunkkal, a támogatott szervezet ezúttal a The Global FoodBanking Network (GFN), amelynek célja, hogy az élelmiszerbankok összefogása és fejlesztése révén táplálja az éhezőket világszerte. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)