Hirdetés

Most megéri kalóznak lenni: valódi aranykoponyához juthatnak a Sea of Thieves játékosai

|

A kincset nem egy trópusi szigeten kell keresni.

Hirdetés

Meghökkentő akciót hirdetett a Sea of Thieves fejlesztője, a Rare. A kalózos multiplayer akció-kalandjáték játékosai ismét egy Mystery-nek nevezett akció új felvonásában próbálhatnak szerencsét.

A korábbi hasonló lehetőség során a felhasználóknak különféle nyomokat kellett követnie és rejtélyeket megoldania, amelyért virtuális nyereményeket kaphattak, négy hónapon keresztül.  A második, The Hoarder's Hunt-nak nevezett Mystery során viszont a legjobbak valódi értékekkel is gazdagodhatnak.

Hirdetés

A rövidesen induló új vetélkedő során ugyanis a fődíj egy Gold Hoarder koponya lesz, amely valód aranyból van és amelynek a szájából négy kulcs lóg ki - ezeket egyébként akár szét is oszthatják egymás között az együttműködő játékosok.

A fődíjon túl tíz további szerencsés exkluzív ezüst kulcsokat kap majd, a harmadik helyre befutók között pedig 100 úgynevezett Reaper's Mark érmét osztanak szét. A többi játékos sem távozik azonban üres kézzel, ők különféle virtuális javakat, kincseket és aranyat kapnak majd a játékon belül. Sőt, azok, akik nem vesznek részt a The Hoarder's Hunt-ban, szintén találhatnak aranyérméket a partok közelében, amelyeken szép summáért adhatnak majd tovább.

Az akcióhoz jövő héttől lehet majd csatlakozni: a The Hoarder's Hunt dedikált weboldala május 11-én indul, itt regisztrálhatnak azok a kalózok, akik számára elérhető az akcióban való részvétel lehetősége - azt, hogy ez kikre vonatkozik, a Rare egyelőre nem árulta el, annyit mondtak, hogy a weboldalon minden információ szerepelni fog. Annyit azonban már tudni lehet, hogy nem csak a játékban kell majd keresgélni a nyomokat, hanem az internet eldugott sarkaiban is szét kell nézni. Az első nyom, amit a játékosoknak követnie kell, egy kulcsszó lesz, amellyel elindítható a játékban a speciális küldetés.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)