Hirdetés

[MOZi] 24 - Még legalább három évad!

|

Szegény Jack Bauerre mostanság nagyon rájár a rúd! Négy és fél napját már eddig is pokollá tették a mindenféle rosszban sántikáló csúnya emberkék, de úgy tűnik, további szörnyűségek várnak rá... a népszerű 24 sorozat sztárja, Kiefer Sutherland ugyanis aláírta a szerződést további három évad elkészítésére! A színész a hatodik és hetedik évadra Joel Surnow, Robert Cochran, Howard Gordon és Evan Katz társaként már a sorozat executive producer-jeként is ügyködik majd - hogy miért is mondom ezt el? Nos, Sutherland megemlítette, hogy partnereivel a sorozat moziváltozatán gondolkodnak. A széria védjegyévé vált valós idejű történetvezetéssel felhagyva, körülbelül két órába sűrítenék egy nap eseményeit - szerintem ebből jó már nem sülhet ki, a 24 egyik legnagyobb aduját dobják el. Mindenesetre kézzelfogható dolgokra még várnunk kell, Sutherland nyilatkozata szerint ugyanis ő és a többi producer mind egyetértettek abban, hogy ha az Amerikában most futó ötödik évad utáni szünetben kezdenék a forgatást, a film nagyon el lenne kapkodva. A felvételek tehát legkorábban 2007 nyarán kezdődhetnek meg, de kezeljük óvatosan az információkat, az egész mozifilmes ötlet még csak egy kósza gondolat a készítők fejében, könnyen lehet, hogy nem lesz belőle semmi, bár a sorozat sikerét látva szerintem nem fogják eltemetni az aranytojást tojó tyúkot. A sorozattal a hazai nézők az MTV műsorán találkozhattak, ahol sajnos csak az első évadot vetítették - a további részeket azonban DVD-n bárki megvásárolhatja (én megtettem :)), az első három évad már megjelent, a negyedik az év második felében kerül a boltok polcaira.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)