Hirdetés

[MOZi] Nem ered Weisz nyomába a Múmia

|

Immár biztos, hogy a gyönyörű, Oscar díjas színésznő Rachel Weisz nem lesz része a Múmia 3 szereplő gárdájának. Persze ez nem befolyásolja a munka menetét, a következő rész forgatása már gőzerővel zajlik.

Hirdetés

A színésznő elmondása szerint azért volt kénytelen visszamondani Rob Cohen, a film rendezőjének ajánlatát, mert gyermeket vár a szintén rendező férjétől így nem tudná száz százalékosan belevetni magát a munkába, nem beszélve a méretes pocakjáról. A film másik sztárja, Brandon Fraser azonban biztos, hogy visszatér a nagyszájú kalandor O’Connel szerepébe. A forgatások a távoli Kínában zajlanak majd és talán ezért nem meglepő az, hogy Jet Li is csatlakozik a stábhoz, ráadásul az új múmia szerepében. Hogy kik térnek még vissza a folytatásban, arról nincs bővebb információnk. A moziba kerülés idejét jövő nyár július 11-ére datálják, ami még persze változhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)