Hirdetés

PlayStation 4-re is jöhet az utóbbi évek egyik legcoolabb lövöldéje

|

A korhatárbesorolás általában nem hazudik, így jó eséllyel hamarosan a Sony konzoljára is befut a beszélő banán.

Hirdetés

A DeadToast Entertainment és a Devolver Digital közös shoot 'em upja, a Mazur által csak akcióbalettnek becézett My Friend Pedro telibe lőtte a zseniális fogalmát, hiszen negatívumként legfeljebb azt tudtuk felróni neki, hogy tarthatott volna tovább is. A játékosok tavaly nyár óta PC-n és Nintendo Switchen, december óta pedig Xbox One-on is javítgathatják a rekordjaikat, a platformlista pedig várhatóan nemsokára egy új névvel bővül majd. 

Hirdetés

Az európai PEGI adatbázisában ugyanis felbukkant a PlayStation 4-es változat adatlapja is, a korhatárbesorolás megléte pedig legtöbbször azt jelzi, hogy már csak idő kérdése, míg a fejlesztőcsapat megejti a hivatalos bejelentést. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy ez miért olyan jó hír, akkor nézzétek meg Kaci livestreamjét, amelyben kipróbálta az elmúlt évek egyik leglátványosabb akciójátékát: 

Ti játszottatok már a My Friend Pedróval valamelyik platformon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)