Hirdetés

Na, hozd ki a Bénát! Fura kiegészítő került a Need for Speed Unbound gyűjtői kiadásába

|

A Need for Speed Unbound minden szempontból meghökkentő dolgokkal újít.

Hirdetés

Tegnap végre-valahára bemutatkozott a következő Need for Speed-játék, vagyis az Unbound, amit az EA alá tartozó Criterion Games fog leszállítani nekünk december elején. Az új rész vizualitása megosztotta a rajongók egy részét, nem mindenki békült ki az Unbound rajzfilmszerű karakterábrázolásával, de a nap végén úgyis az fog számítani, hogy milyen érzés terelgetni a gépszörnyetegeket, mennyire lesz szórakoztató a vezetés élménye. 

Ezen kérdések csak év végén kaphatnak választ, de azt már tudjuk, hogy a mezei alapverzió mellett még milyen formában vásárolhatjuk meg a játékot.

Az Unbound alapkiadása mellett érkezni fog egy Palace Edition nevezetű verzió is, különféle extra játékbéli cuccokkal, például ruhákkal, karakterpózokkal, különleges rendszámtábákkal, illetve négy egyedi autóval (köztük egy Volkswagen Golf GTI-vel). Még ennél is izgalmasabb lesz azonban a keményvonalas rajongók számára a gyűjtői kiadás, ami már felbukkant egyes viszonteladóknál.

Hirdetés

A képek tanulsága szerint ebben helyet fog kapni egy fémdoboz, öt matrica, huszonnégy "Hello, my name is" névkiírós plecsni, három "street artist" filctoll, valamint egy... nos maradjunk annyiban, símaszk (egészen pontosan balaclava), de nem lennénk azon sem meglepve, ha nektek is a Ponyvaregény ezen hír címében megidézett mellékszereplője jutna eszetekbe róla. 

Az egész csomag egyébként egy mutatós kartondobozban pihen meg egészen addig, míg 2022. december 2-án rá nem rabolnak a lelkes vásárlók. A Need for Speed Unbound PC-re, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra fog megjelenni, az előző generáció ezúttal már teljesen kimarad a buliból.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ha esetleg nem láttátok még az Unbound bejelent előzetesét, akkor alább tudjátok bepótolni.

Nektek mi a véleményetek eddig róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)