Hirdetés

Nagy frissítést kap az Assassin's Creed Mirage, érdemes lesz újrajátszani

|

Decemberben érkezik egy nagyobb, ingyenes frissítés, ami elsődlegesen azoknak szól, akik egyszer már megélték a kalandot.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Mirage kellemes volt, még ha nem is kerülhet be az év legjobb játékai közé. A Ubisoft fejlesztői visszatértek ahhoz, amihez a legjobban értenek, és ennek köszönhetően egy ténylegesen érdekes és szórakoztató, nem fárasztóan hosszú játékot kaptunk.

Persze a Mirage sem tökéletes, hiányzott belőle ez-az, köztük a New Game+, amit hamarosan pótol a Ubisoft.

Hirdetés

Decemberben érkezni fog egy vaskosabb ingyenes csomag, amivel mind NG+-t, mind permadeath módot kapni fogunk. Előbbi lehetővé teszi, hogy minden felszerelésünkkel és képességünkkel együtt vághassunk neki újra Basim útjának. Az utóbbi magától értetődő: akár a játék 10. percében jársz, akár a 10. órájában, ha valamiért meghalsz, akkor úgy maradsz.

A New Game+ egy mára már elvárt lehetőség, de a permadeath egy érdekes adalék egy sztoriorientált élményhez. Meglátjuk, hogy mennyien kapnak majd rá, de fizetni nem kell majd érte legalább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)