Hirdetés

Nagyot ment az új katonai lövölde a Steamen, rengetegen várják a megjelenést

|

A Counter-Strike és az Escape from Tarkov határai között mozogva a Misultin Studios egy újfajta élményt hozott.

Hirdetés

Az FPS-ek műfajának egyik felében ott vannak a gyors, pörgős, laza lövöldék. A Counter-Strike, a Valorant, a Call of Duty és az Overwatch izgalmas meccseket, de kevés technikai mélységet kínálnak, míg a másik oldal katonai szimulátorai lassú kimért játékmenetekkel és meghökkentő komplexitással támadnak.

Az Exfil valahol a két réteg között fekszik. Egy katonai lövöldéről van szó, ahol a lépéseknek/lövéseknek súlyuk van, de a játéktempó pörgős, a célok pedig egyértelműek.

Hirdetés

Négy csapat lép be egy nagy nyílt helyszínre, ahonnan ki kell vonniuk egy dokumentumot. A meccset értelemszerűen az a formáció nyeri, amelyik sikerrel elvégzi a küldetést, de ha az adott csapat kiirtja a többit, akkor is övék lehet a győzelem.

A játék legutóbbi tesztalkalma a Steamen keresztül pörgött március 9. és 10. között, az ehhez felállított 10 000 fős szerver pedig maximum terheléssel izzadt az egész hétvégén. A sikeres tesztidőszak után 4000-rel többen adták hozzá kivánságlistájukhoz az Exfilt, és a játék a legjobban várt címek listáján a 917. helyről 745-re ugrott.

A következő tesztidőszak április 15-én lesz esedékes és egy egész héten át tart majd. Az alkalomra az Exfil aloldalán jelentkezhettek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)