-

Need for Speed - a kreativitáson van a hangsúly a Showcase frissítésben

|

Jövő héten újabb nagy frissítést kap a Need for Speed, melynek köszönhetően egyebek mellett megoszthatjuk egymással autóink festéseit, illetve új alkatrészek is érkeznek.

Csökkentett áron, ráadás játékkal várnak az utolsó régi PS4 modellek! Hirdetés

Amikor pár hónap múlva a Need for Speed megjelenik PC-re, már egy sokkal tartalmasabb játék lesz, mint a konzolos megjelenéskor volt.

Hirdetés

Két nagy frissítést (ezt és ezt) kaptunk eddig a játékhoz, és mindkettő határozottan jobbá, élvezetesebbé tette. Valószínűleg a harmadik is finomhangolja egy kicsit a játékmenetet, viszont a hangsúlyt itt is a tartalmi bővítés kapja.

A február 3-án érkező patch-csel bekerül az autófestések megosztásának lehetősége, így bárki mások számára hozzáférhetővé teheti, amit alkotott, és válogathat a többi játékos alkotásai közül. A Snapshot Pro móddal úgy készíthetünk fényképeket autóinkról, hogy átállíthatjuk a mélységélességet, a fényerőt, a kontrasztot és sok mást  illetve szűrőket rakhatunk a fotókra. Összesen 11 autó kap új alkatrészeket, köztük a Ford Focus RS, a BMW M3 E92, a Ford Mustang GT, valamint a Nissan Silvia Spec-R. Végezetül pedig már nem csak átírhatjuk a rendszámot, hanem megváltoztathatjuk a hátterét is a korábbi NFS játékokból ismertek mintájára, illetve lecserélhetjük a keretet.

A frissítéssel három új trophy/achievement szintén érkezik. Izgatottan várjuk.

Szerintetek mi hiányzik még a játékból?

Hirdetés

Te mit gondolsz?

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!