Hirdetés

Nehezen leküzdhető birtoklási vágyat ébreszt a Baldur's Gate 3 dobozos kiadása

|

A Larian Studios annyi extrát pakolt a lemezek mellé, amennyivel egy komolyabb gyűjtőit is meg lehet tölteni.

Hirdetés

Noha a Larian Studios már a következő, minden eddiginél ambiciózusabb, a határokat még bátrabban feszegető alkotását tervezi, világos, hogy a Baldur's Gate 3-mal sem végzett. Egyrészt adós még jó néhány javítással, amelyek végre kifogástalan állapotba hozzá a grandiózus RPG történetének harmadik felvonását is, másrészt pedig ígéretet tett rá, hogy még az év vége előtt elkészül az xboxos verzióval.

Ez utóbbi megjelenési dátumát a The Game Awards 2023 során fogják bejelenteni december 7-én, amikor kiderül, hogy a Baldur's Gate 3-nak hány jelölését sikerül díjra váltania a nyolcból. De nem ez az egyetlen híre a csapatnak, ami megdobogtatja a Dungeons & Dragons-rajongók szívét: jön végre a dobozos kiadás, méghozzá nem is akármilyen formában.

Hirdetés

A minden eddig kiadott tartalmat magában foglaló Baldur's Gate 3: Deluxe Edition 79,99 euróba kerül majd (viszonyításként a digitális alapjáték 59,99 euró, a deluxe csomag további 9,75), de a pakk részét képezi még egy sor kézzelfogható apróság is a három CD-n érkező soundtracktől a világtérképen és az agynyúzó poszteren át több tucat matricáig és három felvarróig. A PC-s változat tartalmazza még az installáló lemezt és a játék aktiválókulcsát, a PS5-ös és Xbox Series X|S-es verziók pedig 2, illetve 3 Blu-ray lemezen terpeszkednek el.

Annak azonban, aki nem éri be a digitális kiadással és ezt a csomagot szeretné birtokolni, egy kicsit még várnia kell, mivel a Larian úgy kalkulál, hogy 2024 első negyedévében, tehát március végéig kezdheti meg az előrendelések teljesítését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)