Hirdetés

Nem marad sokáig PC-exkluzív a Jagged Alliance 3

|

A THQ Nordic bejelentette, hogy újabb platformokat vesz célba a Haemimont Games taktikai játéka.

Hirdetés

Felesleges tagadni, mindig bennünk van a félsz, amikor valaki úgy dönt, hogy előás a fiók mélyéről egy, az idők folyamán klasszikussá nemesedett franchise-t, hogy aztán azt rendszerint a modern platformok és technológiák adta keretek között újraértelmezze, olyan formát adva neki, ami a régi rajongókat taszítja, az új, Fortnite-on és hasonló alkotásokon edződött közönséget pedig teljesen hidegen hagyja. Szerencsére a THQ Nordic tanult a hibából, leányvállalata, a Handy Games égisze alatt debütált Jagged Alliance: Rage! totálisan félreértelmezte mindazt, ami annak idején a szériát sikeressé tette, ezért a következő, jóval nagyobb szabású projektet már egy olyan stúdióra bízta, amelyik tisztelettel nyúlt az alapanyaghoz.

Ennek meg is lett az eredménye, s bár a Jagged Alliance 3-nak sem sikerült túlszárnyalnia az 1999-es Jagged Alliance 2-t, aki bizalmat szavaz neki, egy kimondottan korrekt taktikai játékban merülhet el. Erre egyelőre csak PC-n van lehetőség, ám rövidesen nőni fog a támogatott platformok száma.

Hirdetés

A THQ Nordic közleményben tudatta, hogy a 81-es Metacitic-pontszámmal, valamint 8.1-es felhasználói értékeléssel (kivételesen találkozott a két tábor ízlése) rendelkező Jagged Alliance 3 rövidesen előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokon is elérhetővé válik. Azt ellenben sem a kommüniké, sem a beharangozó előzetes nem kötötte az orrunkra, hogy erre mikor kerül sor.

Remélhetőleg gondosan átböngészi a kiadó a megjelenési naptárat, és olyan időpontot választ, amikor nem tereli el más, még jobban várt alkotás a potenciális vásárlók figyelmét, máskülönben nem lesz majd senki, aki kicsengessen érte 59,99 eurót.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)