Hirdetés

Nem úszta meg a Saints Row reboot sem a késési hullámot

|

Az első hivatalos közlemény nagyon érdekesen írta körbe az új megjelenési időszakot, de aztán gyorsan konkretizálták a dolgot.

Hirdetés

Az Embracer Group, vagyis a Koch Media anyavállalata (ami a Deep Silver kiadó tulajdonosa) a legutóbbi pénzügyi jelentésében közölte a szomorú hírt: a Saints Row reboot nem fog megjelenni az eredetileg tervezett 2022-es év februárjában. A kérdés már csak az, hogy akkor mire számíthatunk.

Az igazi probléma kezdetben az volt, hogy az Embracer olyan sablonos sajtóközleményt adott ki, hogy még tippünk sem lehet. A csúszás jelenthetett néhány extra hónapot, de akár több mint egy évet is.

Hirdetés

A közleményben az szerepelt, hogy az új megjelenési időszak a 2022-es/2023-as üzleté év lesz, ami a gyakorlatban a 2022 márciusától 2023 áprilisáig terjedő időintervallumot jelenti. Tehát itt még azt gondoltuk, hogy lehet, már jövő áprilisban játszani fogunk a cuccal, de az is elképzelhető, hogy 2023-ig semmit nem kapunk belőle.

"Úgy döntöttünk, hogy a termékek minőségének előtérbe helyezése, és a játékosok, dolgozók és részvényesek számára optimális végkifejlett elérése érdekében eltoljuk a megjelenését több címűnknek is. Ezek között ott van a Saints Row és egy még be nem jelentett projektünk is."

- szól az indoklás. Az a bizonyos be nem jelentett játék egyébként valamikor az utolsó negyedévben jelent volna meg, de az is átcsúszott a 2022/2023-as üzleti évre.

Később azonban az új Saints Row játék hivatalos weboldalán is megjelent egy közlemény Jim Boone, a Volition kreatív vezetője tollából, ebben pedig konkretizálták a dolgot: az új tervek szerint egészen pontosan 2022. augusztus 23-án érkezik meg a játék, ami ezek alapján körülbelül fél évet csúszik.

Sajnos nincs mit tenni, türelmesen kell várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)