Hirdetés

Nem védi már a Denuvo 2023 egyik legmegosztóbb játékát

|

Aki eddig a hírhedt piszkálás elleni megoldás miatt kerülte a Forspokent, most már nyugodtan megveheti PC-re.

Hirdetés

Erre az évre két nagy durranással készült a Square Enix; a PlayStation 5-ön nemrég debütált, és egészen kiváló kritikákat kapott Final Fantasy XVI-tal (minket is sikerült lenyűgöznie), valamint a PlayStation 5 mellett PC-re is megjelent Forspokennel. Az utóbbi viszont korántsem lelt oly szívélyes fogadtatásra, mint amiben a kiadó előzetesen reménykedett, ez a harmatgyenge sztorin és a szekunder szégyenérzetet kiváltó párbeszédeken túl leginkább a technikai problémák számlájára írhattuk, amely a PC-s változatot érintette érzékenyebben.

Azt a PC-s változatot, amelynek feltörhetetlenségéről egészen mostanáig a Denuvo védelme gondoskodott, tegyük hozzá, hogy eredményesen, hiszen a januári premier óta hiába is kereste bárki a torrentoldalakon.

Hirdetés

Most azonban már szabad a vásár (és egyúttal a rablás is), a DRM eltávolítását követően pedig mindenki, kipróbálhatja, hogy tényleg jobban fut-e a PC-s verzió, vagy a Denuvo fejlesztőjének van igaza, és semmi köze a védelemnek a gépünk teljesítményéhez.

A történet azonban csak úgy kerek, ha azt is megemlítjük, hogy a Forspoken megítélésén az időközben kiadott patchek, valamint a májusban érkezett In Tanta We Trust kiegészítő is érdemben javított, de a nyitott világú akció-szerepjátékot fejlesztő Luminous Productions sorsa így is megpecsételődött, megszűnt önálló stúdió lenni, beolvadt, pontosabban visszaolvadt a Square Enix számos divíziójának egyikébe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)