Hirdetés

Nevetséges összegért lehet a tiéd minden idők egyik legsikeresebb kalózos játéka

|

Nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk, de a Sea of Thieves Deluxe kiadása most kevesebbe kerül, mint egy kiló kenyér.

Hirdetés

Öt évvel ezelőtt, 2018-ban bontott vitorlát a Rare magányos, kooperatív és kompetitív élményeket is kínáló kalózos játéka, amelynek hullámai láttán a hajófedélzet deszkáin keresgéltük a hangosan koppanó állunkat, ám azt is el kellett ismernünk, hogy a tartalom mennyiségére a tengernyi helyett inkább a pocsolyányi volt a legtalálóbb jelző. A stúdió azonban szerencsére nem adta fel, kitartóan és - ami szintén fontos , sokat tanulhatnának ebből például a Halo Infinite csapata is - rendszeresen szállította az újabb és újabb tartalmi bővítményeket, a közösség által igényelt funkciókat.

Emellett pedig játékbeli eseményekkel gondoskodott a Sea of Thieves iránti érdeklődés fenntartásáról, pont úgy, ahogy egy szolgáltatásalapú játék fejlesztőjétől elvárnánk. A gondoskodásnak meglett az eredménye: milliós nagyságrendben fogyott PC-n és Xboxon, a Game Passnek hála pedig már a 30 milliót is meghaladja a játékosok száma.

Hirdetés

Mindennek köszönhetően a Sea of Thieves az Xbox One generáció legsikeresebb új IP-jaként vonult be a történelembe, maga mögé utasítva olyan címeket, mint a Quantum Break, a Sunset Overdrive vagy a Ryse: Son of Rome. Most pedig ha nem is teljesen ingyen, de tényleg elenyésző összegért, mindössze 850 forintért (ennyibe kerül a Deluxe Edition, amit aztán a Windows Store-ból PC-n, illetve Xbox One-on és Xbox Series X|S konzolokon is el tudsz indítani) cserébe ti is vízre bocsáthatjátok első kalózhajótokat, hogy a pajtásokkal összeállva végigfosztogassátok a szigeteket, és persze rajta üssetek a többi játékoson. Elvégre kalózok volnátok, vagy mi.

A leárazás az még most is zajló tavaszi vásár része, érdemes átböngészni a kínálatot, hátha találtok még valami kedvetekre valót.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)