Hirdetés

Csak találgatni tudunk, hogy mivel készül a Nintendo 2018-ra

|

Mint a hamvaiból feltámadó főnix madár, úgy repült az égig idén a Nintendo. A Switch már a megjelenésekor hatalmas siker lett, és azóta is csak egyre nagyobb számokról hallunk. Ezt többek között a konzolra érkezett remek játékoknak köszönhetjük.

Hirdetés

A Nintendo Switch megjelenése óta nem volt olyan hónap, hogy valami tényleg izgalmas játék ki nem jött volna rá. Még a felénél sem tartottam a The Legend of Zelda: Breath of the Wild felfedezésében, de már jött az ARMS, a Splatoon 2, a Mario Kart 8 Deluxe és a Pokkén Tournament. Azóta kaptunk már egy Fire Emblem Heroes-t és még a Super Mario Odyssey is befutott. Egy ilyen erős év után joggal merül fel a kérdés: mit hoz majd 2018?

Hirdetés

A gond csak az, hogy erre tudjuk a legkevésbé a választ. A Nintendo minden igazán belengetett játéka megjött idén, így csak találgatni tudunk, hogy mi vár ránk. Szerencsére a Nintendo fejesei is tudják, hogy a tanácstalanság nem túl jövedelmező, így még januárban tartanak majd egy sajtótájékoztatót, ahol remélhetőleg több bejelentés is vár majd ránk. Addig azonban nézzük meg, hogy mire számíthatunk.

A nagy kérdés mindenki fejében az idén belengetett Pokémon játék. Azt már tudjuk, hogy dolgoznak egy kifejezetten Switchre szánt, teljes értékű epizódon, de még a címét sem árulták el. Valószínűleg a januári műsorban sem fogunk sokat megtudni róla (egyelőre úgy néz ki, hogy a fejlesztésnek még nagyon korai fázisában járnak) de egy teaser videó, a cím bemutatásával, esetleg egy-két screenshot már boldoggá tenne bennünket.

Ami biztos, hogy 2018-ban vár majd ránk egy új Yoshi cím, amiről szintén nem tudunk sokat, de mivel az már szerepel a Nintendo megjelenési listájában, jó esély van rá, hogy egy rendes bemutatót kapunk róla. Ugyan ez igaz a Switchre készülő Kirby: Star Alliesra és a Shin Megami Tensei-re is. Utóbbiból már egy trailert is kaptunk.

Harmadik féltől származó címek tekintetében nem lesz okunk panaszra, mivel az évet mindjárt olyan portokkal indítják, mint a PayDay 2 és a Bayonetta 1-2. A 2018-as évben még vár majd ránk egy Street Fighter 30th Anniversary Collection, egy Wolfenstein II is. Mindezek mellett azért annak örülnénk leginkább, ha a januári bemutatón egyszer csak bejelentenék a következő Super Smash Bros. részt és ha már ez az év olyan jó lesz a Monster Hunternek, akkor egy Monster Hunter XX angol verziónak is tudnánk örülni.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen meglepetéseket tartogat a nagy N. Reméljük, hogy nem lőtték el az összes puskaport 2017-ben, és folytatják a menetelést előre, úgy, ahogy azt idén tették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)