Hirdetés

No Man's Sky - sokakon kifogott a játék legelső mozzanata

|

Bár a készítők valószínűleg csak egy letisztult kezdőképernyőt szerettek volna készíteni a No Man's Sky számára, ezzel több játékost is sikerült összezavarniuk.

Hirdetés

Sok minden még csak most, a megjelenés után derül ki a No Man's Sky kacspán, amitől a közösség egyik fele el van ragadtatva, míg mások egyáltalán nem boldogok. De voltak olyanok is, akiknek egy kicsit tovább tartott, míg egyáltalán nekikezdtek a játéknak.

És ennek kivételesen nem egy bug, vagy a lassú internetkapcsolat volt az oka, hanem a Hello Games egyik dizájnbeli döntése kavart meg jó néhány játékost. A játék elindításakor ugyanis egy rendkívül egyszerű fehér képernyő fogad az "Initalize..." felirattal és alatta a négyzet gombbal, amit megnyomva kezdhetjük el meghódítani a No Man's Sky végtelen világát. De mivel sokan most úgy ültek a PS4 elé, hogy egyébként nem játszanak a konzolon, nem jutott eszükbe a gomb megnyomása, míg többen nem látták pontosan, mit is ábrázol a kis rajz. Illetve ahogy egy közhasznúnak szánt Reddit-posztban többen írták, a három pont miatt sokan gondolták azt is, hogy a játék még tölt, vagy telepít, így perceket vártak, mielőtt rájöttek, hogy egy ideje akár már játszhatnának is. Hiába, a gamerek néha tudnak indokolatlanul türelmesek is lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)